inte min dag…

130114

Idag borde jag stannat hemma….det var helt enkelt ingen bra dag alls. Först började duggregnet och sen stod det som spön i backen men även regniga dagar kan vara vackra – åtminstone om man är i Giverny utanför Paris…därför längtar jag dit just nu så vansinnigt mycket…Till platsen där det är vackert även när det regnar. Ja, ni ser ju själv på bilden ovan hur konstfullt regnet faller på den lilla näckrossjön i Monets trädgård….  men jag tror minsann att jag blev lite klokare och några erfarenheter rikare så om jag tänker efter skulle rubriken likagärna kunna vara ”idag är det min dag” – men då måste jag verkligen tänka efter riktigt noga….

2 svar på ”inte min dag…

    • Hehe, Ja nu skrev jag ju förstås i metaforer och gåtor igen. Som sagt var det en dålig dag och det hade varit lättare att hantera i drömmarnas land. Även om jag förstås aldrig skulle vilja flytta ifrån Sverige…. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *