för 25 år sedan hände det något unikt…

140529

Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det vår sons födelsedag och inte vilken födelsedag som helst, utan hans 25-års dag! Tidigt imorse ringde vi på hans dörr för att överaska med sång, frukost och presenter. Och morgonen blev så fin och mysig på alla sätt…

140529_3

…sen körde vi honom till tåget eftersom han ska spela schack i Tylösand, Deltalift Open – hela helgen. Det är så spännande att följa partierna i “livesändning”, även om det är blir på “cyberavstånd”…och vi håller tummarna tills knogarna vitnar.  Just nu hittade jag inget “schackfoto”, men fotografier där du spelar gitarr tills hela rummet blomstrar av toner, finns det desto flera av… hoppas att du hör tonerna av styrke- och vinnarsound när du spelar dina schackpartier – Vi hör det!

140529_25

Och jag kan inte låta bli att bli att reflektera över att 25 år gått så otroligt fort… Jag känner mig så lyckligt lottad som är en del av min sons liv, och han gör mig så varm i hjärtat bara genom att vara den unika person som han är. Om du tittar in här idag Robin så vill jag passa på att framföra massor av Grattiskramar på födelsedagen!

140529_4

 

 

 

15 svar på ”för 25 år sedan hände det något unikt…

  • Visst känns det märkligt. Barnen blir äldre men själv känner man sig inte en dag äldre än 30 😉
   Kram Christina

 1. Åh vad fint! Grattis så mycket till din fina lille store. Tänk att du har en sådan fullvuxen! Och jag som just blivit omväxt av min dotter. Märklig känsla det där. Och såklart han är smart som sin mor som jag förstått <3 Här springer dagarna och jag hinner inte med. snart lugnare tror jag visst. grönskan som brustit ut överallt äntligen. jag skriver en trädgårdsbok om trädgårdar här uppe i norrbotten. Lite dagboksstycken från min egen också. Får se hur det går. Känns fint i allafall (ler)

  kramar i sommaren, Lycke

  • Jag är också omvuxen av båda mina barn, och är numera familjens kortaste.
   Ja, den där tiden som den springer, själv hinner jag knappt med men jag tänker som du – att snart blir det lugnare.
   Låter underbart med din bok, den kommer säkert att bli alldeles ljuvlig!

   Stor sommarkram till dig
   Christina

  • Ja, verkligen 😉 som jag skrev tidigare, man känner sig ju inte själv så “gammal” som man egentligen är… ´
   Ha det fint!
   Kramar Christina

  • Åh, vad fint att du gillar dem. Det är bilder på klematis som växer i vår trädgård.
   Kram Christina

 2. Vilken fin hälsning till sonen din! Ja, tänk vad åren går och så “plötsligt”, så är de “flygfärdiga” och lämnar boet och står på egna ben! Ändå en härlig känsla!
  Fina bilder!
  Kram, Gunilla

  • Tack! Ja, att vara förälder är som att åka iväg på en spännande resa till ett magiskt och outforskat område.
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *