Sitt inte bara där och vänta på lyckan…

140918

Det finns dagar fyllda av fullständigt galna veckodagar…. när allt går för fort.. man bara andas och snurrar runt… allt handlar om dig fast det egentligen handlar om mig…det handlar om oss och jag spelar mina låtar. Reser till Paris. Bestiger berg och klyver klippor. Fightas med klockan. Tar en master och lyssnar till toner av The Script  när de övertygar mig om  att bli en – ”… champion, Don’t wait for luck, Dedicate yourself and you can find yourself ”.

Finner mig själv bland granar som agerar coolt men dansar dåligt i ett saligt  ”Clamour for Glamour” och jag bryr mig inte om vad andra säger… jag lyssnar in kroppens signaler och hör tonerna av ”Just Beat It”…ser en Thriller av intertext överallt och badar i en litterär kanon av populärkultur – mixad med, en etablerad och klassisk kanon. Översköljd av ord som blir till bild i en visuell kultur…

Hör ett jättelikt AC/DC Thunder. I ett berg av mänsklig kultur. Explosion av nyhetsmedier och elitpolitik. Retorik. Ibland på sandlådenivå.

Hör en salig röra och pausar med att tänka på att publicera dagens outfit… Jag andas in. Snurrar runt. Det går fort. Fortare än ljusets hastighet och Alla ser.

140918_8

140918_5

 

 

14 svar på ”Sitt inte bara där och vänta på lyckan…

  • Tack, Blir så glad för feedback vad gäller bild och text 🙂
   Och ja, visst känns det såhär ibland. Man bara snurrar runt och fortsätter…
   Kram Christina

  • Tack, Vad kul att du skriver så! Det här är mitt sätt att peppa mig själv till att fortsätta när jag egentligen är så trött att jag nästan kräks. Bild och musik är min medicin.

   Kram<3

 1. Härligt skrivet.
  Nä…sitt inte där och vänta på lyckan. Ta den…..greppa den nu. Ge ditt liv näring med att se till att ta lyckan. Tiden försvinner från dig i intet annars.
  Vår tid är nu.
  Din tid…..min tid. Vår bästa tid är nu.

  Lyckliga spralliga lördagskramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *