Lucka 18; En bild på något fint du fått i år och Lucka 19: En bild från din semester/ditt sommarlov

141219Bakom lucka 18 gömmer sig en bild av något fint jag fått i år. Jag väljer att visa upp det här julkortet som min kollega målat. Den här fina gesten värmde mitt hjärta. Kollegan har valt motiv som passar perfekt på ett julkort till mig. Tack <3

140627_3

Lucka 17 visar en semesterbild och när jag har semester passar jag på att läsa. Jag njuter av att läsa. Att läsa påminner om att resa. Mitt förhållande till läsning är speciellt. Jag mår bra av att nöjesläsa och nu när jag inte hunnit nöjesläsa på länge känns det som om jag drabbats av läsabstinens.

Nöjesläsning ger mig inspiration att måla och när jag målar mår jag ännu bättre och får ännu mer lust att läsa och måla. Läsandet och målandet är på något vis sammanflätat. Jag tycker om att läsa skönlitteratur, poesi och jag är särskilt svag för att läsa texter med rikligt bildspråk som får mig att se en massa bilder som jag måste måla. Och sen tycker jag om att läsa om konst och bildteori och en massa annat. Hmmm, Jag tror att ni fattat poängen. Min semesterbild handlar om att nöjesläsa!

Pepp  och hurra för Emily Dahls julkalender

 

 

6 svar på ”Lucka 18; En bild på något fint du fått i år och Lucka 19: En bild från din semester/ditt sommarlov

 1. Vilket personligt och fint julkort från din kollega!

  Jag förstår precis vad du menar med att nöjesläsa och i skrivande stund ligger fyra böcker och bara väntar på mig…

  Kram och trevlig lördag!

 2. Åh jag känner igen mig i det där med nöjesläsning…har nu framför mig två veckor då jag bl.a. ska umgås med en hög böcker ! Har precis påbörjat den du har på bilden och som för övrigt är vår bokcirkelbok den här månaden ! Ha det fint ! Kram Anna

  • Vad kul, tror säkert att du kommer att gilla läsningen. Den är snabbläst, underhållande och galet romantisk och så tar den en med på en resa till Paris – det bästa 😉
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *