Se där, hur en tulpan växte upp…

150113

Se där hur en tulpan växte upp, ur min kaffekopp…

Och jag är här, där jag är. På väg. Det finns mycket att säga… mer än vad som rymmer ett rimligt blogginlägg. Det finns en del att Önska. Och en del att Se.  Och jag må vara kryptisk ibland… för när orden tar slut och bilden tar över… kanske är det då en kaffeböna slår rot, för att i nästa stund växa upp. Transformeras och bli en rosentulpan. I en helt vanlig. Kaffekopp.

… och det finns en kommande utställning att Se. Den är på väg hit just nu. Alla lampor lyser. Jag bara andas in och snurrar runt…

<3

12 svar på ”Se där, hur en tulpan växte upp…

  1. Borta med vinden *skrattar gott*
    Mormorsspets, bok med år på nacken, en kaffekopp och till allt detta en tulpan.
    Nostalgi men ändå välmående tankar om en ny tid *bra*
    /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *