… doften av tulpaner signalerar vår

150206

Idag arbetade jag min sista dag på nuvarande arbetsplats och jag har massor av intryck att bearbeta. Blommor fick  jag redan i förra veckan men idag fick jag ännu flera. En stor bukett tulpaner stod och väntade på mig i personalrummet. På kortet fanns en bild av en fyrklöver och jag kunde inte låta bli att undra om personen som köpte blommorna och kortet vet att jag har en blogg och att jag har skrivit om fyrklövern…? Jag blev både glad och varm i hjärtat av blommorna. Tack<3

Igår fick jag ett vackert armband av en kollega som har ett stort hjärta och jag kommer att sakna att ha henne som kollega. <3

150205_1

Känner mig tacksam för alla dessa fina kollegor, elever och föräldrar jag haft förmånen att träffa under den intensiva tid jag arbetat på denna skola…….

150206_3

…och denna sista veckan har varit lyxig eftersom min efterträdare och jag har arbetat tillsammans. Jag har haft en ämneskollega att kommunicera med, och det har varit toppen!

… som sagt, många intryck att bearbeta… Och nu ser jag fram emot att börja arbeta som svensklärare på gymnasiet. Jag ska inte bara undervisa i svenska, utan dessutom handleda studenter som skriver sina examensarbete och det ser jag fram emot 🙂

Men först ska jag hålla helg, äta en god fredagsmiddag, softa och lyssna vidare på Hoziers From Eden……..

Hur ska ni fira er fredag?

 

 

 

16 svar på ”… doften av tulpaner signalerar vår

  • Rosenkvarts<3
   Tack än en gång! Det ligger en liten måndagspepp i ditt postfack i personalrummet och väntar 🙂

 1. Så fint ,-) Vacker bukett och ett underbart armband, kul att få uppskattning ,-)
  Hoppas du nu kommer att stortrivas på den nya skolan!
  Kul med fyrklövern 😉
  Nu får du njuta!
  Jag njuter på här hemma ,-) Gubben har varit på en avskedsfest för en kollega som slutat sitt jobb ,-)))
  Ha det nu jättefint o trevlig Helg! KRAM Primrose .-)

  • Tack! JA, det hoppas jag också.
   Ja, uppskattning piggar verkligen upp.

   Ha det riktigt fint du också! Kramar

 2. Så vackert armband! Känns som att hon har gjort detta armband själv eller … Verkligen personligt och fint och bra med låsanordningen . Blir du less på det så finns det någon som vill ha detta fina armband *fniss* Så värmande att bli så här fint avtackad *tumme upp* Nytt jobb och nya möjligheter … vad du kan min vän. Ha en bra dag/ kram

  • Ja, det är handgjort och därför alldeles speciellt att få. Tänk så mycket omtanke det ligger bakom hantverksmässigt framställda presenter. Men armbandet behåller jag själv 😉

   Önskar dig en finfin helg!
   Kram Christina

 3. Den första bilden är så fin och har så varma och tilltalande toner!

  Fredagen är redan avklarade och i dag lördag får vi som sagt fint besök 🙂 I morgon väntar bokcirkel och bio så jag klagar inte. Funderar bara över var nationella proven får plats…

  Kram

  • Ja du de där nationella proven ser nog till att ta sitt utrymme oavsett….
   Men njut nu först av helgen och ha det riktigt bra! NP kan du tänka på på måndag 😉

   Och Tack, vad kul att du gillar min bild 🙂

   Kramar

 4. Vad underbart att du går ifrån din arbetsplats med många ljusa upplevelser! Personliga gåvor, kort, blommor och uppskattning. Nu väntar en ny resa – nya möjligheter och din ”levnadsväv” växer och på den bildas nya mönster! Visst är det härligt!?
  All lycka till och njut av din helg!
  Kram, Gunilla

  • Tacksåmycket, det ska jag göra 🙂 Har just varit och grattat min kära far 🙂

   Ha det fint du med!
   Kram Christina

  • Delad glädje är dubbel glädje, så det gläder mig när mina bilder utstrålar glädje.
   Och nog känner jag mig förväntansfull 🙂
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *