Tid med nära och kära. Tid med stora och små solstrålar.

150217_1

Idag har jag hälsat på de här små raringarna. Cesar och Freja är min systers minstingar. Två solstrålar med massor av energi. Vi har fikat, minglat och läst om alla möjliga och omöjliga sorters dinosaurier…

150217_3

Därefter blev det utomhuslek i trädgården, gungning, bollsparkning, lekstugelek och lite annat smått och gott.

Dock ingen pulkaåkning eftersom snö saknas. Nog har jag sett att många av er som bor längre upp i Sverige fortfarande har snö, och vanligtvis brukar även vi här nere i södern ha en annan snöflinga att leka med på sportlovet…. men inte i år inte. I år är våren redan på ingång och små gula vintergäck har börjat lysa upp likt små vårsolar lite här och där i naturen. En och annan fågel har tveksamt börjat vissla vårsånger. Så nu bara längtar vi efter att den riktiga våren ska anlända med än mer värme, solljus och flera snödroppar, krokus, scillor och vitsippor…

150217_6

Min syster Emma, lilla Freja bus <3 och ett stort fång tulpaner 🙂

Tiden går fort när man har roligt. Dagen bara svischade förbi i full fart och nu är det plötsligt kväll igen…. funderar på att se en film… eller läsa….

18 svar på ”Tid med nära och kära. Tid med stora och små solstrålar.

 1. Vilken fin bild på syster din och lilla Freja.

  Många sportlov har vi haft lite snö i alla fall men i år är det verkligen barmark. Jag klagar inte men jag förstår att barnen tycker om att åka pulka…

  Kram

 2. Härliga bilder ,-))
  En mysig dag alltså ,-)
  Ja det är mysigt med familj!
  Här har vi snö.
  Inte en vårblomma i sikte, men jag blir så glad när jag hör att ni har börjat få, snart får även vi ,-)))
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 3. Vilka fina ”dubbelexponeringar”. Vi pratade och tittade på sådana på vårt senaste möte med fotoklubbens teknikgrupp för tjejer. En fantastiskt inspirerande grupp som har tusen och en idéer. En av tjejerna har gjort fantastiska porträtt genom att lägga ihop två bilder en med textur och ett porträtt. Det var på den analoga tiden. En annan gör otroligt vackra naturbilder av två. Känner att jag får lust att gå ut och fotografera bakgrundsbilder att leka med. /Kersti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *