Kontraster av flow…

150616_3

Imorgon arbetar jag för sista dagen, innan det att jag går på semester. Skolan avvecklas och går i graven inom kort. Det känns synnerligen märkligt… men samtidigt har jag landat i tanken och vandrat vidare till nästa arbetsplats. Jag kommer att tillbringa hösten i Malmöcity med promenadavstånd till både högskola, konsthall, teater, operahus och ett helt utbud av storstadskultur.

150616_4

Men först ska jag njuta av att vara ledig. Jag har massor av böcker som väntar på att läsas, idéer om sådant jag vill fotografera….och jag ska skriva dikter, måla, umgås med familj, vänner, promenera mera och njuta av livet… men å andra sidan…Njuter av Livet, det gör jag redan. Vi har ett liv, och det livet går inte i repris; därför gäller det att ta tillfället i akt och leva livet i ”häret och nuet”, i dagen  och stunden……..oavsett om vi har semester, arbetar eller pysslar med något annat.

En arbets-/avslutningsdag kvar, sen Semester! …and I just Love It!

23 svar på ”Kontraster av flow…

 1. En skola som går i graven är alltid ett vemod men så är tillvaron i dag tyvärr. Men den ljusnade framtid kan ändå vara vår fast på ett annat sätt…

  Kram

  • Igår togs det farväl av kollegor o skola……och idag går vi vidare mot nya mål….
   Kramar

 2. Härligt med semester, här inleder vi den idag vi med. Kloka ord du kommer med. Häret och nuet är viktiga att leva i och tänka på.
  Tack för avtryck inne hos mig och jag hoppas jag kunnat tyda mina möbler språk och hoppas de är nöjda med sin inside-förvandling 😉

  Kram
  Annie

  • Ja, då blir man närvarande i nuet och uppslukad av dagen 🙂

   Ser fram emot bilder på nymålade möblers insida då?:)

   Ha det fint!
   Kram

  • Ja, verkligen SEMESTER som jag längtar….men vänta idag är minsann första dagen på min semester 😉
   Härligt!!!

 3. Jag önskar dig ett underbart sommarlov och jag hoppas det blir en bra höst på nya arbetsplatsen. Det gäller att se på möjligheterna och acceptera det som inte går att göra något åt. I eftermiddag ska jag fira ”din kollega” som också gör sin sista arbetsdag för denna gången. Kram

  • Tack! Ja, möjligheterna finns alltid överallt det gäller bara att upptäcka dem och tillåta sig själv att ta tillfället i akt 🙂

   Ha det gott! Kram

 4. Den nya arbetsplatsens läge, verkar vara rena drömmen för dig Christina! 🙂 Det bådar verkligen gott!
  Ja, lev, njut, vila och gör det som lockar för stunden! Önskar dig och familjen en skön sommar med allt vad det kan innebära!

  Kramar, Gunilla

  • Tack! Ja, nog gillar jag läget på ”nya” skolan….Trivdes så bra när jag studerade på Malmö högskola så att denna skolan ligger precis i närheten känns bara positivt.

   Ha det fint kära bloggvän!
   Kramar

 5. Ha en härlig semester nu ,-))) Visst ska vi njuta hela året runt.
  Måla och skapa ska jag också ,-)
  Sol vill jag ha, för fy 17 va blåsigt och kallt det är.
  Bra att du hittat ett jobb mitt i smeten ,-) Hoppas du kommer att stortrivas där men först ledigt, njut på ,-)
  Ha en härlig midsommar.
  Min arm har nu senaste veckan blivit Mycket bättre ,-))))
  KRAM Primrose ,-)

  • Fint att höra att du mår bättre 🙂
   Och Ja, nu behöver jag verkligen semester – det ska bli så gott att bara göra vad jag vill utan att följa något annat schema än mitt eget 🙂
   Kramar

 6. Är det goa kesoplättar som du har gjort eller …
  Boken verkar rolig och givande … ska googla på titeln.
  Bra att du har nära till allt och att du har landat i dig själv. Massor av fina intressen har du också och då går dagarna fort. Mys på /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *