Jag tittar upp mot himlen och tänker att jag bara ska vara mig själv…

160612_1

Pionerna står i full blom. Det är så mysigt att komma hem på kvällen, ta en sväng i trädgården och se alla nya sommartecken. Slå sig ner i paviljongen och lyssna på fåglarnas kvitter. Andas in sommar och försöka andas ut sådant som får mig att må mindre bra. Veckan, har minsta sagt varit frustrerande ur flertalet aspekter. Det finns mycket att tänka och säga om en sådan vecka, men det finns tillfällen då valet av rätt arena har större betydelse än frustrationen i sig och det här är ett sådant tillfälle. Valet av arena har betydelse. Och jag behöver min semester, Nu!

160612

Nåja, det är helg och här finns ett litet andrum med betoning på litet. Två veckor till och därefter, semester. Jag känner mig dock i starkt behov av semester nu!

Jag lyssnar på Laleh, tänker att jag vill Bara få va mig själv…. Tittat upp mot himlen, ser dig där i spegeln och du säger att jag ska bara vara mig själv…

”När jag tittar in i ljuset ser jag pusslet som vi lagt och då faller alla bitarna på plats Och när jag hör dem säga orden som de många gånger sagt Så många gånger så man nästan tror på allt Nä, jag tittar inte ner mer Jag tittar upp mot himlen Så, finns det nån här, finns du ens För, idag ska de höra sanningen Jag ska aldrig ta skit igen Jag ska bara vara mig själv Ba, ba, bara få va mig själv Jag ska bara vara mig själv Ba, ba, vill bara få va mig själv …” (ur Bara få va mig själv av, Laleh)

160612_2

Må Väl Alla Ni Fina Läsare!

17 svar på ”Jag tittar upp mot himlen och tänker att jag bara ska vara mig själv…

  • Då kan jag varmt rekommendera lite Laleh-lyssning. Mycket behaglig musik!
   Min favorit av Laleh är Colors.

   Ha en fin dag!
   Kram

 1. Laleh är en av mina stora favoriter! Hon är helt magisk och gör mig lycklig.
  Pioner är också underbara!
  Hittade dig via Millan och gillar din blogg.
  Ha en bra dag!

 2. Vilka blommor ,-) Så otroligt vackra.
  Har inte hört den låten med Laleh.
  Men det är viktigt att få vara sig själv, och inte ta någon skit, det tänker jag aldrig mer göra!
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Ja, visst är de fina – så mysigt att kolla in nyutslagna blomster när jag kommer hem om kvällarna.
   Lyssna gärna på låten om du har möjlighet jag tror att du kommer att gilla den.
   Kramar!

 3. Pingback: Låt oss slåss mot Goliath | I mitt tankerum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *