Höstvindar av flow och ny energi

161015_4

Hej! Den här hösten har varit extrem; den har omfattat himlastormande glädje och tyngder av sorg. Molnen har varit tyngda av åska och gråsvart regn. På samma himlavalv har solskenet riktat sina strålar genom det lätta vårregnet och kolorerat världen med regnbågar av ord och färg, som får tankarna att ledas till sagornas land.

161015_1

Jag har haft känslan av att vara begravd under högar av arbete; det har varit slarv med promenader, ingen tid för dans, ingen tid för eget skapande med ord- och bildexperiment, och då mår jag inget vidare.

Tidigare erfarenheter har gett mig samlade kunskaper om att naturen kan vara bästa platsen för rekreation, så idag tog jag helt enkelt mig själv i kragen och drog till skogs.

Tog en energigivande skogspromenad tillsammans med både kamera och man. Vi andades friskt luft, höll varann i hand och njöt av alla vackra höstfärger. Jag balanserade på en gammal omkullfallen trädstam och just precis där i den vingliga gången återfann jag min balans.

161015_2

Det är så friskt och rogivande i naturen. Vi träffade några ekorrar men ingen av dem hade tid för att stanna upp och posera, men jag lyckades att fånga en av dem på bild. Om ni kollar in bildkollaget ovan så ser ni ekorren som tittar fram bakom trädstammen precis ovanför mig.

161015

Tänk vad fint att man kan finna sin balans, på en omkullfallen gammal trädstam.

161015_3

Nu har vi druckit varm choklad och jag har lekt med fotografier, skapat bilder och mixat med olika perspektiv. Funderat och filosoferat…

Tänkt att livet är som ett pussel, fyllt av bitar som inte kommer till sin rätta om de inte finner sina rätta platser och ibland tar det tid att finna det utrymme där varje liten pusselbit hör hemma och mår som bäst.

161016_4 Avslutningsvis så vill jag passa på att dela med mig av lite nyvunnen energi. Må Väl och njut av fina dagar <3

Christina Karlsson ©

18 svar på ”Höstvindar av flow och ny energi

  • Tack du fina Milla!
   Blir så glad när mina bilder gillas, jag mår ju så bra av att experimentera och få till de där bildkollagen…

   Kram och fin helg till dig!

 1. Undersköna bilder i flow med en kvinna mitt som återhämtar sig … flow flyter och ringlar sig hit och dit …
  så det är upp och ner och upp igen ….
  Skön söndag till dig och den du håller i hand
  <3

 2. Vilken fin dag ni fick tillsammans i skogen och tack för ljuvliga höstbilder! Dina kollage är så ”friska” på något sätt!
  Jag har också varit i skogen och njutit av färgerna och dofterna. Väl hemma blev det nya stilleben i trädgården.
  Hoppas att du får med dig lugnet nu när en ny vecka startar!
  Kram, Gunilla

  • Åh, vilken fin komplimang att mina kollage ser friska ut. Tack!

   Låter fint med höststilleben i trädgården.

   Kram och ha en fin vecka!

 3. Tack för underbara bilder att vila trötta ögon på och en stimulerande text där du återfår balansen.
  Bilderna har jag tittat länge på och jag har riktigt fastnat i dem. Riktiga konstverk i sig.
  Naturen ger kraft till mycket och skönt att du nu kände att både pusselbitarna, orken, glädjen och balansen kom mot dig.
  Stor kram och jag önskar dig en bra start på veckan.

  • Tack, för att du kallar mina fotografier för konstverk. Det gillas!

   Stor kram tillbaka till dig! Och ha en fin vecka!

  • Tack! Det låter spännande att vara i Japan? Är du där på semester eller i arbete?

   Ha det fint och ta väl hand om dig!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *