Don’t stop at the top Touch the sky before you drop

161107

Uppåt eller nedåt? Ibland undrar jag själv?

Dagarna innehåller såväl höjdpunkter som kraschlandningar under marknivå. Somliga stunder är angenämare än andra. Konsekvensen av en högre topp är en större kontrast mellan högt och lågt.

Oavsett vad finns det stunder då jag ser mig omkring och undrar; hur hamnade jag här och vad ska allt det här vara bra för?

Somliga händelser är kämpigare än andra och inget blir perfekt när det alltid finns mer att redigera, i det som kallas livet.

Vägen är lång och allt handlar om att vandra framåt. Ingen trädtopp är för hög, inget berg är för stort, ingen väg är enkel när målet är lite mer.

“Don’t stop at the top
Touch the sky before you drop” (Scorpions lyrics)

161107_1

Allt kan som sagt utvecklas mer, men ibland måste man prioritera och bestämma sig för att somliga ting är bra nog bättre än inget alls. Prioriteringar kan handla om att våga göra fel för att samla erfarenheter, att våga lära av. Prioritering kan vara att inte alltid göra sitt bästa utan nöja sig med bra nog när det bästa behövs någonannanstans, eller? Människan är sårbar och oavsett var man befinner sig så känns det att vara människa.

Visheten är trots Allt, en av våra viktigaste grundpelare.

Må Väl och Lev i Frid!

Christina Karlsson

 

10 svar på ”Don’t stop at the top Touch the sky before you drop

 1. Att prioritera är i min värld det absolut viktigaste för att jag överhuvudtaget ska kunna få till mina dagar, se till vissa rutiner, spara den lilla energi jag har till det som verkligen är viktigt!

  Kram och sussa sött!

  • Prioritera är a och o, men ibland är det svårt…. och ibland innehåller det massor av svåra val. Helt rätt av dig att hushålla med din energi till det som är viktigt.

   Kramar

 2. Så klokt du skriver. Att prioritera är nödvändigt i vår allt mer fullproppade tillvaro. Att välja bort, att sålla är sällan enkelt. Det är svårt att vara människa.
  Kram

  • Tack. Ja, Livet är som en karusell man aldrig åkt tidigare och man vet sällan vad som väntar bakom nästa hörn…

   Torsdagskram!

 3. Att prioritera är verkligen A och O och dessutom får man också välja sina strider. Ibland är det inte så lätt för man hamnar i dem utan att egentligen höra hemma där… Bilderna är väldigt härliga!

  Kram och ha en fortsatt fin vecka!

  • Tack. Ja, det där med att välja sina strider är viktigt, men precis som du säger ibland hamnar man i de mest märkliga situationer.

   Torsdagskram!

 4. Prioritera är viktigt. Ibland lyckas man riktigt bra och andra gånger blir det totalkaos. Just nu har jag jobbat lite för mycket, men det lättar snart.
  Ha det bra önskar Lena från Spanien

  • Hoppas att du återhämtar dig snabbt! Det är så lätt hänt som du skriver att ta på sig för mycket, igenkänningsfaktor.

   Torsdagskram från Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *