Konstrunda och poetiska fotografier

Jag har köpt ramar, besökt galleriet handlat och lagat middag, minglat med dottern min, ramat in fotografierna som ska vara med på utställningen, signerat, skrivit påskkort, administrerat hemsida, inbjudan och massor av andra praktiska ting.

På fredag är det vernissage och galleriet ingår i årets konstrunda. Vi är sju konstnärer som ställer ut på galleriet i år. Jag är ledig från mitt ordinarie arbete, och det är så typiskt mig att då engagera mig i något annat och genast bli fullbokad med andra uppdrag.

I nuläget känner jag mig nöjd med fotografierna och det känns som att det kommer att bli en bra utställning. Bilden i detta inlägg är ett fotografi av ett av de alster som kommer att ingå i min utställning.

Solen har just gått upp och jag ser en ny dag med nya möjligheter!

Christina Karlsson

 

10 svar på ”Konstrunda och poetiska fotografier

 1. Så fint ,-)
  Jag har vaknat och hållit på med vissa alster av olika slag, känns bra.
  Spännande tid för dig.
  Mycket har du gjort…………..verkar kul, måste få igång mig själv, bra att kika in till dig, det ger mig lusten tillbaka!
  Ha en jättefin vecka
  KRAM Primrose ,-)

  • Ja, det är det här jag brinner för att göra, så himla roligt. Kul att du blir inspirerad!

   Ha en fin vecka du med! Kramar

  • Jadå, jag tillhör den kvällströtta sorten så det fungerar inte att sitta uppe och jobba hela natten som jag gjorde för ett antal år sedan 🙂

   Kramar

 2. Sv;
  När jag skriver en kommentar hos någon som har blogspot väljer jag profilen Namn/Webbadress i rutan som kommer upp och fyller sen i uppgifterna. Min webbadress är sparad i datorn så jag behöver bara börja skriva några bokstäver så kommer den automatiskt, inte för att det torde spela någon roll.
  Har ingen aning om hur det blir om man väljer någon annan av profilerna ex Open Id eller Anonym.
  Vet inte riktigt vad du brukar välja.
  Jag brukar dock kunna klura ut när det är du som skrivit en kommentar hos mig trots att den varit anonym.

  Kram

  • Vad bra att du klurar ut vilka kommentarer som är från mig. Det märkliga är att jag aldrig klickar i anonym, men av någon förunderlig anledning står det så ändå – därför försöker jag att komma ihåg att skriva under med mitt namn också. Den tekniska världen kan vara förunderlig ibland….

   Ha det fint! och tack för ditt svar!
   Kram

 3. Det där känner jag igen Christina – att du dra på dig mer när du redan har fullt upp! Men du brukar fixar det och jag tror att du arbetar som bäst under lite press!? Och frågar du stresskonsulten, så är det ok med lite press om det inte upprepar sig ständigt! Plats för återhämtning därefter är viktigt!
  Jag tror det kommer bli jättebra…tycker så mycket om ditt alster som jag har här hemma!
  Kram, Gunilla

  • Härligt att du njuter av fotografiet som du köpte på min utställning. Det gjorde mig så glad att du och din make bara dök upp helt oväntat, det gjorde min dag.
   Och vad gäller press, så tänker jag likadant – lite press kan nog vara bra. Då blir det liksom full fart framåt 😉

   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *