Sommaren var kort och allt gick med vindens fart…

Sommaren har varit kort,

och den har på något vis virvlat bort,

med vindens fart.

Det känns som ett stilla ögonblink,

och nu är det snart förbi.

Det har varit en fin sommar,

och tiden har egentligen gått i samma takt

som den brukar,

men ändå

hallå

Jag vill alltid hinna med så mycket mer… och träffa så många fler…

Nu sitter jag här och filosoferar.

Tänker till och ler när jag kryssar för sådant på listan som nu är ett check…

Klockorna tickar på,

och visaren tar sig fram med sina stora steg.

Idag är det min sista semesterdag för denna sommaren. Jag förbereder mig inför morgondagen och det känns helt okej. Visst hade jag gärna varit ledig några dagar till, men samtidigt ser jag fram emot ett nytt läsår, en ny höst

och vet ni vad?

Snart är det jul igen!

Må väl och ha en fortsatt fin vecka!

Christina Karlsson ©

 

 

16 svar på ”Sommaren var kort och allt gick med vindens fart…

 1. Ja precis så är det, vacker poesi blev det ,-)
  Önskar bara att det hade varit varmt och inte blåsigt ,-))
  Vackra bilder från Öland ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Värme gillas! Och tänka sig att nu när jobbet är i full gång då är det plötsligt soligt utomhus 🙂

   Ha det fint! Kram

 2. Så fint att du känner dig nöjd med den sommar som varit. Livet/tillvaron blir ju så mycket lättare då . Du har haft mycket om dig mem också saker/projekt som verkar vara en del av dig och spm du tycker om. Och att ha ledigt innebär ju olika saker för oss. Jag är inte heller mycket för ”att vila mig i form” . Vilar bäst om jag har något, i mitt tycke, meningsfullt för mig. SEdan kan jag vissa dagar bara vara och trivas med det.
  Önskar dig en bra terminsstart och givetvis en fortsatt trevlig augusti. För det är ju fortfarande sommar.
  Kram!

  • Tack! Ja, visst finns det sommar kvar, trots att höstterminen har startat upp. Och hösten är ganska fin den också så det ska nog bli bra det här!
   När det gäller att hålla igång så verkar vi till att ha något gemensamt. Tänk så mycket fint det finns att engagera sig i.

   Ha det fint! Kramar

 3. Ja, visst går tiden fort – den bara flyger fram! Semestern är slut, men sommaren är inte slut än kära Christina! September och oktober kan och brukar vara sköna månader med sol, sensommarvärme, krispig luft och höstfärgerna som infinner sig alltmer! Låter det bra? Hoppas det!
  Fin poesi av dig!
  Önskar dig god start på jobbet och en fortsatt fin sommar!
  Kram, Gunilla

  • Tack så mycket! Du har så rätt! September och oktober kan vara ljuvliga månader och så ska de bli även i år.

   Ha det fint!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *