Speglingar som uppstår

Godmorgon världen!

Idag delar jag med mig av ett fotografi som är en spegelbild från häromdagen när jag kikade in genom vårt köksfönster. Jag kan inte låta bli att fascineras av mönster och speglingar som tillsammans skapar flera bilder i en bild.

Den senaste veckan har varit en prövning med en tung händelse/sjukdom i min närhet, men det finns alldeles för mycket negativt i världen för att låta något sådant ta över. Ingen blir friskare av att jag deppar. Jag väljer att fokusera blicken på det som är vackert och fint. Ljuset finns ju trots allt överallt, det gäller bara att se det.

Envishet lönar sig. I förra veckan lämnade jag in fem fotografier till en jurybedömd utställning. Fotografierna hade jag packat in i bilen på morgonen och efter arbetsdagen ställde jag in min GPS, och körde vilse. GPS:en ville lura in mig på en liten väg där man inte fick köra och naturligtvis svängde jag inte in där utan fortsatte att köra och hamnade i någon form av cirkelmönster utan att komma rätt. Det var sent på fredagseftermiddagen och jag kände mig ganska sliten, ett tag funderade jag på att ge upp men skam den som ger sig. Jag hittade såklart rätt till sist 🙂

Igår när jag kom hem och öppnade min privata dator fanns där ett mejl som berättade att alla mina fem fotografier hade blivit antagna till den jurybedömda utställningen. Gissa om jag blev glad!

Ha en fin dag,

och kom ihåg att aldrig ge upp!

Christina Karlsson

 

 

 

11 svar på ”Speglingar som uppstår

 1. Vad roligt! Stort grattis! Och visst lönar sig envisheten oftast. Att inte he upp förrän man är nödd och tvungen. Känne rigen mig. va gäller envisheten. Några foton har jag inte lämnat in ännu. Men kanske en dag så.
  Tycker mycket om din bild på bloggen med just speglingarna och ljuset. Så fin.
  Önskar dig en fortsatt fin vecka.
  Kram!

 2. Vad roligt – stort grattis! Hoppas vi får se dina foton!
  Tråkigt med sjukdom i din närhet… livets olika sidor. <3
  Det känns så gott efteråt då envisheten har segrat. Bra kämpat!
  Kram Nilla

  • Ja, livet har sina kontraster….men jag är positiv till naturen så jag tror på att sjukdomen ska ge med sig….
   Och Tack för grattisönskning <3

   Kram

 3. Grattis! Så roligt och så välförtjänt! Vilken tur att du inte gav upp där. Hoppas du återkommer med information om utställningen. Tråkigt dock med sjukdom men det är också ett inslag i vår tillvaro.

  Kram och ha en härlig helg!

 4. Vilket bra slut på ”vilseåkandet”. Stort GRATTIS till dig! 🙂
  Livet är KONSTigt ibland. Trista besked borde förbjudas. Samtidigt inser jag att de mörka skuggorna ingår i vår vandring på klotet. Vi fick också ett sorgligt besked förra helgen. Samtidigt var det väntat att det skulle komma förr eller senare.
  Kram Bosse Rauk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *