En helg i konstens tecken…

Spenderade lördagen tillsammans med Galleri KVIS styrelse. Vi andades in friska havsvindar i Kåsebergahamn, åt räkmacka, njöt av solskensglitter och lyssnade till fiskmåsfnitter.

Vi besökte Åsa Melin och hennes vackra väktare på Galleri Peppinge.

Vi inspirerades av fantastiska alster på Tjörnedala konsthall där vi guidades runt bland lekfulla konstverk av Åsa Wrangel.

Jag kunde inte låta bli att göra en Stockholmsresa genom att ta ett spegelfoto i ett av Kjell G Nilsons stilrena vackra Stockholms motiv.

Eftermiddagskaffe tillsammans med bästa konstgänget på Madame Blå. Himla gott och trivsamt.

Svedalas kulturkalas närmar sig och planen är att vi i styrelsen ska ställa ut SveDalahästar, så söndagen gick i hantverkstrendens tecken. Jag ägnade tid tillsammans med två träbitar/hästar från Nusnäs som ska förvandlas till SveDalahästar. Just det att arbeta med händerna är alltid så inspirerande och välgörande för själen.

Sist men inte minst så har vi varit och röstat. Fikat med nära och kära, pratat om valet, diskuterat och spekulerat kring resultatet. Vem ska få tillräckligt många mandat för att leda vårt land?

Och sen har jag en hel del annat att berätta också, med det tar vi en annan dag…

Må väl!

Christina Karlsson

14 svar på ”En helg i konstens tecken…

 1. Vilken härlig tur; finna lugn och ladda batterierna.
  Valbryderier kommer nog att hänga med ett tag.
  Vad kan du ha att berätta tros … ? 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Mia

 2. Vilken fin helg och med så mycket inspiration och på olika sätt. Väldigt roligt att få följa med via bloggen och ta del av allt det fina.
  Önskar dig en fortsatt bra vecka.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *