Andra luckan i julkalendern

Jag hade turen av vinna den här magnifika målningen på Galleri KVIS konstlotteri igår. Konstnären heter Martin Hedenmo och namnet på målningen är Monopol. Jag gillar fabelkonceptet med förmänskligade djur som spelar spel. Spännande tankar väcks när man börjar fundera på vilka djur som motsvarar vilka människor. Kolla bara in vilket gäng som samlats, en uggla, en hare, en gröngöling, en blå katt, en råtta, en grävling, en igelkott, en duva, en älg, en fladdermus och om jag tolkar rätt en ekorre. Jag börjar genast fundera på vilket djur jag själv och mina närmaste skulle representeras av. Jag skulle kunna tänka mig att representeras av ugglan…

Vilket djur skulle du representeras av?

Christina Karlsson

8 svar på ”Andra luckan i julkalendern

 1. Grattis till den fina vinsten!
  Jag vet faktiskt inte. Förhoppningsvis så är jag klok som en uggla men så enkelt är det kanske inte…

  Ha en bra vecka!

  • När det gäller valet av djur, så ligger det något i att det kanske inte är helt enkelt…det beror ju på vilka kriterier man går efter….finns flera möjliga val för mig 🙂 och dig också antar jag….

   Må gott!

  • En uggla till…jag tänk vad vi sitter och ugglar på varsin sida skärmen 😉 Skämt åsido, men det blir spännande att få reda på vilka djur folk väljer. Delfiner är magnifika!

   Decemberkram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *