Första luckan i julkalendern

Julen är en härlig tid och om det är något jag är svag för så är det advent. Inledde dagen med att tända första adventsljuset, dricka kaffe och njuta av morgonlugnet i det nypyntade köket. Därefter så kunde jag inte motstå frestelsen att kolla in första avsnittet av årets julkalender som heter, Panik i tomteverkstaden. Dagens avsnitt var både juligt och underhållande, så jag ser fram emot att följa kommande avsnitt för att skapa mig en uppfattning om vad jag tycker.

Dagen i övrigt spenderades på Galleri KVIS. Ibland åtgår lite väl mycket fritid åt galleriet, men har man en passion så har man, samtidigt som det hör till att jag som ordförande är där och minglar med medlemmar, utställare och besökare. Idag talades det en hel del om Galleri KVISartikeln i Svedala- Barabygdens nyutkomna årsbok. Artikeln handlar om galleriets resa från idé och fram till där vi befinner oss idag, och den är skriven av mig och Ulrika.

Hoppas att du också har haft en fin första advent <3

Christina Karlsson

12 svar på ”Första luckan i julkalendern

 1. Vilken bra 1:a advent. Läste på nätet att det stormade direkt om årets adventskalender.
  Jag kan inte klaga på min dag!

  Trevlig start på veckan 😀

  • Jag tyckte att kalendern var bra så jag förstår inte riktigt vad folk klagar på….

   Må gott och ha en fin vecka du med 🙂

 2. Advent är fint, jag gjorde advent i fönstren i Lördags så igår morse satt jag i köket med adventsstaken lysande i fönstret.
  Jag såg första avsnittet av Panik i tomteverkstaden och tyckte att den kändes lovande.

  Efter lunch så åkte vi och grattade mitt mellanbarn som fyllde 25. Det var ett trevligt kalas men avslutades lite abrupt då dottern blev tvungen att åka in till förlossningen för tidig vattenavgång. Nu väntar vi och ser vad som händer, det blir nog ett prematurabarn men nuförtiden är sjukvården så duktiga på de små.

  Så jag går som i väntans tider och får jag se när det händer!

  Kram och ha en fin vecka!

  • Hoppas innerligt att allt går bra för dottern och det lilla livet. Hur mycket förtidigt är det? Vad mysigt för dig med en liten till i familjen 🙂

   Kram och fortsatt fin december!

   • Beräknad förlossning är satt 12 Januari-2020.
    Ännu har inget barn fötts. Hon har fått sprutor för babyns lungor. Och så får hon antibiotika mot infektion.
    Vi får se när det händer.

    Både hon och den blivande fadern mår bra efter omständigheterna.

    Kram och ha en fin Tisdag!

    • Skönt att höra att de mår bra och att det är någorlunda nära beräknad förlossning. Då ska det säkert gå bra.

     Må gott!
     Kramar

 3. Ja, så fint med advent – en tid som jag också tycker om!
  Adventskalendern – många bra skådespelare och den verkar vara ”julig!” Få se vad jag tycker efter några avsnitt…
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
  Kram Gunilla

  • Tack detsamma! Julen är verkligen en härlig tid…så många ljus och varma färger som lyser upp i mörker och kyla.

   Kram och fortsatt fin vecka för dig också!

 4. Så roligt du och din kollega skrivet årsboken!
  Tuse ntack för fina luckor, nu har jag läst de från 24 och hit, inte alla har jag kommenterat.
  Gott slut och gott nytt år i konstens värld <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *