Händelserna håller takten…

Livet är en blinkning, och varje gång vi blinkar händer något nytt men den här månaden har varit något extra. Inom loppet av en månad har min man och jag spontanköpt en ny bostad, samt hunnit skriva kontrakt på försäljningen av huset där vi bor just nu. Det hela känns en smula overkligt och det är kanske inte så konstigt med tanke på att vårt hus bara hann ligga ute på hemnet några timmar innan spekulanter hörde av sig, bokade förhandsvisning med mäklaren och köpte innan det att den offentliga visningen hann bli av. Jag har ännu inte kommit på något ord som passar för att beskriva den märkliga känsla jag har inombords just nu. Vi trivs där vi bor och har egentligen inte haft någon tanke på att flytta så vi flyttar inte härifrån, det handlar nog snarare om vi flyttar till något som innehåller den där extra lilla kryddan vi längtat efter. Jag kommer att få utrymme till en egen målarateljé och skrivarlya, utsikten är vidunderlig, skogen finns på gångavstånd och vi har massor av planer för huset och trädgården. Det finns till och med en spaavdelning med jacuzzi i trädgården.

Den här helgen ska jag försöka landa, smälta alla intryck och komma i balans. Flytten kommer inte att bli av förrän i slutet av augusti och med tanke på att själva affären gått så fort så känns det bra att bo kvar här en tid till, hinna packa och ta det lugnt med själva flytten. Idag ska jag powerboosta mig själv med en och annan promenad, så jag mäktar med terminsavslut och allt det där som ingår i det ”vanliga” livet. Det blir troligtvis ett besök på galleriet och ett annat hos mäklarfirman för att fråga om det är möjlighet att få tillgång till de fina fotografierna av vårt hus som deras fotograf tog för husannonsen. Jag ser fram emot en soft dag tillsammans med familjen, vackert väder och grillkväll. Vilken månad!

Tack för alla era fina kommentarer och glada tillrop i tidigare inlägg <3

Hoppas att ni har det bra!

Christina Karlsson

12 svar på ”Händelserna håller takten…

 1. Oj, full fart!
  Att byta bostad är ofta tudelat, men gillar det ena här och det andra där.
  Blir säkert jättebra!
  Ska bli kul att få se den nya bostaden.
  Lycka till!

 2. Så häftigt med rörliga bilder på dig ,-) Så fint.
  Jag förstår att det måste kännas konstigt när allt har gått så fort, låter himla spännande, att ni har trivts så bra men nu får det lilla extra,-) Då ska man passa på. Låter mysigt.
  Bra att få tid att packa och sortera det tar längre tid än man tror.
  Ha en härlig Pingst!
  KRAM Primrose ,-)

  • Tack!
   Ja, vi har samlat på oss en hel del genom åren så det är bra att ha tid att packa och sortera…
   Må gott och ha en fin pingst!
   Kram

 3. Det låter verkligen så bra och spännande! Nu är det inte jag som flyttar, men det känns som en nytändning! Något nytt tar vid och jag känner dina positiva vibbar i texten om de möjligheter som det nya huset ger er! Åh, va det ska bli spännande att få se bilder!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Gunilla

  • Tack! Ja, en nytändning det låter fint. Nu flyttar vi ju inte in förrän till hösten, men då blir det bilder 🙂
   Tills dess blir det bilder härifrån.

   Kram och fortsatt fin vecka till dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *