Om mig

Välkomna till min blogg som är mitt utrymme i det offentliga rummet… en plats om min vardag och mina åsikter.

Min stora passion är konst, fotografi, poesi och skrivande. Jag älskar att gå på teater, opera, musical eller operett såväl som att försvinna in i en riktigt bra bok. Mitt konstintresse återspeglas i min passion för att experimentera med bild i olika former. Jag fotograferar dagligen och bilderna här på bloggen är mina. Om jag vid något enstaka tillfälle använder någon ”lånad” bild framgår det av texten. Vill du använda mina bilder förutsätter jag att du först frågar och att du uppger min blogg som källa.

Jag har en mastersexamen, är utbildad bild- och svensklärare med behörighet för att undervisa både på gymnasiet och i grundskolans senare år. Jag har valt att arbeta med undervisning, dels därför att jag brinner för mina ämnen men även därför att jag finner det meningsfyllt att arbeta med ungdomar eftersom det är dem som är Sveriges framtid!

Jag är ideellt engagerad i styrelsen för vårt lokala Galleri KVIS – Konstens Vänner i Svedala. Ett galleri där människor får komma till uttryck, ett galleri där både ”stora och små”, amatörer och etablerade konstnärer får möjlighet att ge avtryck och inspirera genom sina verk. Ett galleri där även nya förmågor ges utrymme att pröva sina vingar.

Fritid och karriär i all ära men det jag värdesätter mest i livet är min familj. Jag är gift och har den äran att vara förälder till två fantastiska ungdomar som hunnit flytta till sina egna små bon.

Jag tror på livet och möjligheterna…

Jag kan nås på e-postadressen christina.ckc@telia.com

Christina Karlsson

16 svar på ”Om mig

  • Jag har mailat dig min adress. Har inte tänkt på att lägga ut den på bloggen, men det borde jag kanske göra.
   Ha en fin dag!

 1. åh vad det låter som ett bra jobb för dig. ledsen jag inte klickat ikonen tidigare. läser orden och ser bilderna och fastnar för hela känslan..men läser inte alltid runtomkring (ler).. många kramar Lycke

  • <3 Tack för alla dina rara kommentarer Lycke<3 De sprider glädje och lycka.
   Hjärtliga kramar från mig till dig!
   Christina

  • Vad härligt!
   Tänk så fint att cyberspace ger oss likasinnande ett utrymme där vi kan finna varann.
   Kram Christina

 2. Tack för att du tittade in hos mig. Jag kom ju genast hit för att titta – och upptäckte en mycket fin blogg. ”Jag tror på livet och möjligheterna”, skriver du. Det låter fint. Jag gör också det.

 3. Hej Christina!
  Vad inspirerande att läsa din blogg! Varma hälsningar från din arbetskollega och nybörjare balettdansös, Vladlena.

 4. Så bra Christina att du delar med dig av härliga bilder och positiva ord, som behövs i mängder på vår jord. Hälsningar din namne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *