Lucka 22: En bild som du tycker är din finaste från i år

140517_77

Den här fotografiet av min dotter är absolut en av årets finaste bilder. Jag förknippar bilden med kvalitetstid tillsammans, eftersom vi hade vansinnigt roligt tillsammans den där dagen. Vi fotograferade varandra tillsammans med den solgula rapsen… och sedan åkte vi ner till Smygehamn för att njuta av havsluften och bara ha det så himla bra som man kan ha det när man umgås med någon man tycker mycket om.

140529_5 k

En annan favorit är den här bilden av sonen. Jag tycker om när han drar med sin gitarr hem till oss och förgyller atmosfären med musik… Det är alltid intressant att få ta del av vilka strofer han fastnat för sedan senast vi träffades. Och jag har önskat några toner till julhelgen…

Och nu närmar sig julhelgen med stora steg. Vi ligger fortfarande något efter i planeringen men vi tar det med ro. Jag har postat julkorten, påbörjat julklappsinköp, börjat förbereda julfrukosten med kidsen och tänkt på att köpa en gran…. fortarande krasslig så jag kör hakuna matata stuket…. Ni vet, när det blir som det blir bara det blir bra till sist.

Länken till Emily Dahls julkalender finner ni här!

 

 

16 svar på ”Lucka 22: En bild som du tycker är din finaste från i år

 1. Jättefin bild på din dotter!
  Härligt med en spelande son ,-)
  Så mysigt med livemusik! ,-)
  Måste kommentera din regnbild, en av de vackraste regnbilder jag har sett.
  KRAM o ha det gott, Primrose ,-)

 2. Så fin din dotter är där mitt i rapsfältet! Minns när du skrev om din dag med din dotter, hur mysig den blev.
  Härligt med en son som kan lira gitarr! Mysigt att samlas och sjunga tillsammans.
  Kram, Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *