Lucka 24; En bild som bäst beskriver din december

141224

Mitt december har varit intensivt och för att hålla ut har jag omgivit mig med ting som förgyller. Jag tänker att det första jag ser när jag vaknar på morgonen präglar min dag, därför har jag unnat mig att köpa hem stora fina amaryllisar som fått pryda sminkbordet som står mitt emot min säng.  Jag tycker om att omge mig med vackra ting och det känns fint att vakna upp mjukt och behagligt och sätta sig och borsta håret bredvid blommor som blomstrar.

141224_1

Sovrumsfönstret i gryning visar en del av mitt decemberpyssel. Stjärnan i fönstret har jag själv tillverkat av överbliven Laura Ashleytapet från när vi tapetserade om sovrummet. Jag tänker att den är så fin att den gott kan få hänga kvar tills långt efter jul…

Pepp och hurra för Emily Dahls julkalender! Tänk att vi äntligen är i mål.

Idag är det den 24 december, jag har just lagat till conjaksfikonchokladbollar, bloggat, druckit kaffe och nu minsann ska det dukas, duschas, väljas kläder och framförallt NJUTAS av ännu en fröjdefull julafton!

Från oss alla till er alla, En riktigt fin, god och fröjdefull jul! Kram Christina

16 svar på ”Lucka 24; En bild som bäst beskriver din december

  1. Det är god Feng Shui Christina, att omge sig med saker som är vackra och betydelsefulla! Stjärnan la jag märke till med en gång och tänkte just var du hade köpt den! Så läser jag att du gjort den själv…den kan du ha uppe länge!
    Amaryllis – älskar!
    Julkramar, Gunilla

  2. Snittblommor är så vackert och gör mycket för hemmet men jag är tyvärr usel på att unna mig det. Får bli ändring på det inser jag när jag ser din vackra bukett!

    Kram och god fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *