Tredje luckan i julkalendern

Tänk att det redan är den första advent. Adventsmorgonen inledde jag med tända ljus, lussekatter och julkaffe, därefter uppdaterande av galleriets sociala medier och resterande del av dagen har jag tillbringat på galleriet. Där pågår vår adventsutställning som är en samlingsutställning för galleriet medlemmar. Jag ställer jag ut 4 fotografier som ni ser på fotografiet nedan.

På galleriet höll jag i en pysselaktivitet där den som ville kunde få vika en julängel och ta med sig hem eller hänga i galleriets gran. Vi bjöd på glögg och pepparkakor. Idag hölls även dragningen i vårt konstlotteri och det är där hatten kommer in i bilden. Det har blivit en tradition att vi lånar denna tjusiga hatt för att lägga i lotterna i till dragningen. Jag som har en släng av mitt barnasinne kvar kunde inte låta bli att åka till galleriet tidigare bara för att få prova hatten och knäppa av några fotografier före öppningsdags. Avslutningsvis känner jag mig nöjd med dagen, upplivad av alla fina möten och glad över att besöksantalet uppgick till ca 276 besökare, bara idag!

Detta inlägget ingår i en bloggutmaning som jag gett mig själv. Utmaningen handlar om att skapa julstämning genom att publicera ett juligt inlägg per dag fram till julafton, därav namnet tredje luckan i julkalendern.

Hoppas att ni alla haft en stämningsfylld och fin adventshelg!

Christina Karlsson

6 svar på ”Tredje luckan i julkalendern

 1. Vilken trevlig adventssöndag det blev för din del. På väg till Sturup körde vi förbi en reklamskylt för ditt galleri.

  Önskar dig en bra start på den nya veckan.

  Kram

  • Vad trevligt, visst ser det fint ut! Stanna gärna till och titta in på galleriet vid tillfälle.

   Kram och fin vecka!

 2. Vilket trevligt initiativ med en kalender och adventsluckorna .
  Och en fin adventssöndag blev det.
  Jättetrevligt med ett öppet galleri och julpyssel och extra roligt att så många kom.
  Du klär i hattem och gör dig så bra framför dina fotografier.
  Önskar dig en fin vecka.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *