Tjugonde luckan i julkalendern

Det här vackert kalligraferade kortet fick jag av kalligrafen/konstnären Eva Pedersen i samband med bokreleasen. Några dagar före min bokrelease hade jag publicerat en bild av dikten på Instagram och Eva hade läst om min idé med varannan boksida blank för att bjuda in läsare att tolka och rita sin egen bild. Just nu står bilden lutad mot en skål i vardagsrummet, men det finns en plan om att rama in och hänga upp dikten på väggen <3

Äntligen!

Min julledighet har landat. Granen är klädd och jag laddar batterierna för julfirande. Andas in, andas ut och njuter av vetskapen om att det ligger två orörda lediga veckor framför mig.

Julafton närmar sig med stora steg,

  och fortsättning följer imorgon….

Christina Karlsson

 

 

8 svar på ”Tjugonde luckan i julkalendern

 1. Ja, ”andas in och andas ut” är det många som behöver i dessa tider. Märkte det så väl i matbutiken igår kväll…
  Ser att du fått uppskattning för din fina bok och för ditt engagemang som lärare. Fina och välmenande gåvor av skilda slag. Ja, så skönt för dig nu med lite längre ledighet!
  God Jul!
  Kram Gunilla

 2. Hoppas att du kan njuta av din ledighet. Själv är jag ledig hela tiden men dagarna som kommer nu över jul och nyår känns ända alldeles speciella och liksom lediga från vardagen.

 3. Ja, nu kan man njuta av sjutton lediga dagar men tyvärr går de så fort. Fast det tänker jag inte på när jag mjukstartar dagen i egen takt.

  Kram och ha en fin fredag!

  • Tack! Du fick mig att kontrollräkna och det är ju 17 dagar, fast nu är det ju bara 16 kvar. Det här behöver vi verkligen 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *