Tolfte luckan i julkalendern

Det är mörkt när jag åker hemifrån och mörkt när jag kommer hem men idag blev jag särskilt glad när jag kom hem och fick se att det stod två granar utanför trappan. Nu längtar jag efter helgen så att jag kan få leka med julgranspyntet och pynta årets julgran. Nästa leende väcktes av att julrosen i krukan utanför ytterdörren blommar välkomnande.

Jag har varit och tränat, rapporterat in tvåhundra betyg och om allt går planenligt stiger jag upp i ottan för att jobba och fira lucia, men först några timmars sömn…

Jag önskar er alla ett fint luciafirande med sång och glädje.

Kram Christina Karlsson

8 svar på ”Tolfte luckan i julkalendern

 1. Vacker Julros, får nog köpa en,
  Underbar tid att få göra julfint ,-)
  Visst är det mörkt , otroligt mörkt kan jag tycka.
  Men mysigt när det är underbart inne med alla levande ljus.
  Du har hunnit med mycket.
  En härlig Lucia får du ha
  Stor Kram Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *