Sjätte luckan i julkalendern

Det är något visst med fredagar <3

I skrivande stund är jag hemma och mellanlandar. Arbetsveckan har varit intensiv och strålande på en och samma gång. Ikväll är jag inbjuden till någon form av event med middag för oss som skrivit i Svedala-Barabygdens årsbok. Ingen aning om exakt vad som väntar, men om en stund kommer min vän och medförfattare förbi för att hämta upp mig.

Julrosorna som växer i krukorna utanför vår ytterdörr blir större och vackrare för varje år. När de flesta andra blommor i trädgården gått i vinteridé, då vaknar julrosorna och förgyller trädgården med sin existens, likt ett naturens konstverk.

Vad ska du göra ikväll? Oavsett vad, så önskar jag dig en härlig kväll <3

Christina Karlsson

6 svar på ”Sjätte luckan i julkalendern

  1. Ja, jobbar ,man är det något extra med fredagar. Men som pensionär, tycker jag inte det märks på samma sätt. Inte riktigt. Hoppas det blev en trevligt kväll.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *