Välkommen till min förnyade blogg

Designen ser ut ungefär som på min tidigare blogg, med mitt photoshopade foto av Monets rosor i bakgrunden och en bild av mig framför ett blomstrande träd i Cambridge i headern.Tyvärr går det ej att flytta över mina gamla inlägg så de ligger kvar på tidigare bloggar www.blogg.christinakarlsson.se och www.blogga.christinakarlsson.se .

Fördelen med detta ”bloggverktyg” är bland annat sökfunktion och ett bloggverktyg som ger er läsare möjlighet att länka till era bloggar.

3 svar på ”Välkommen till min förnyade blogg

    • Ja, jag brukar själv finna nya bloggar när jag kommenterar och följer länkarna så det känns bra att själv ha samma service 🙂
      Tack för dina fina kommentarer och stor julekram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *