den sista uppsatsen

Jösses! Vilken skrivardag, sitter fortfarande i pyjamas och morgonrock och skriver så tangentbordet nästan blir självlysande. Den nästsista uppgiften är avklarad och nu känns det nästan lite vemodigt att skriva den sista… och overkligt. Till min glädje upptäckte jag att deadlinen för texten inte är förrän imorgon, vilket innebär att jag kan skriva i ett helt dygn till 🙂 Dock med festliga avbrott imorgoneftermiddag… Jag är så himla lycklig och tillfreds med min utbildning. Men som sagt på måndag påbörjas nya äventyr som hjälper mig att knyta ihop säcken…

2 svar på ”den sista uppsatsen

  1. Så härligt det måste kännas! Längtar så tills det är dags för mig. 😀 På måndag börjar en massa skoj hoppas jag! Det ska i alla fall bli roligt att träffa dig oftare! 😀 Kram vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *