Cosmokväll – en energiboost :)

130209_1 (2)

Här har vi tjejerna ”Samantha”, ”Carrie” och ”Miranda”. Känns som om det var evigheter sedan vi sågs men igår blev det äntligen av och som vi skrattade åt alla möjliga och omöjliga tokigheter… Vi hade massor att prata om, spelade Pratmakarna åt godsaker och drack Cosmopolitan eftersom våra möten brukar inspireras av SATC serien…och vi hade så roligt, tänk att bara dra iväg till ”New York” sådär på en fredagskväll det är helt otroligt!  Ett härligt brejk i vardagen med andra ord, nu känner jag mig superpepp på att fira helg och önskar alla läsare en finfin fortsättning på helgen!

4 svar på ”Cosmokväll – en energiboost :)

  1. Ja, det var verkligen en energiboost som hette duga 🙂 Tack än en gång och är glad att vi redan nu planerat in nästa träff.
    Ha en toppenhelg.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *