kaffe – ”all over the place”

130207

Igår gjorde jag världens entré genom att glida in genom dörren till en föreläsning en hel timme ”försent” och först orsaka uppståndelse genom att utbrista – Har ni redan börjat, det står ju 13.15 på webschemat! Och sen förklarar jag att jag suttit i bibioteket och väntat in den ändrade tiden…nästa uppståndelse orsakades av att jag på vägen ner till en plats svepte omkull en students kaffekopp som uppenbarligen varit överfull med tanke på den översvämning jag orsakade som rann ut över bänk och böcker. Hon blev förfärad och brast ut i ett – Nej men O, se dig för. Jag blev förfärad och sa dumt nog – Oj, välte jag omkull ditt kaffe? trots att det inte gick att ta miste på att det var just det jag gjort med min stora väska. Jag sa – Jag hämtar papper och så rusade jag iväg ut ur salen igen för att hämta papper och in i salen igen,  där alla satt som ”fågelholkar” och tyst betraktade den förödelse jag spred omkring mig.

En stund senare dröste en hantverkare in i salen och utbrast  – Här ska inte ni vara! schemat är ändrat, vi ska arbeta här inne. Sen började hantverkaren ringa till ”någon” som lägger schema och vår föreläsare sa barskt att så här ska det minsann inte gå till och nu kom elever försent pga att ni ändrar scheman utan att meddela mig…osv Yada, yada, yada….föreläsaren sa –  Jag håller en föreläsning här och vi ska minsann inte hålla på och springa runt…men hantverkaren ville inte vänta utan började stöka runt och plockade med grejer som låg utspridda kors och tvärs i salen.

Föreläsningen fortsatte och jag som missat inledningen förstod ändå inte mycket av innehållet….eftersom jag missat början. Inom mig konstaterade jag, att om något liknande händer fler gånger kommer jag hellre att gå hem än att drösa in försent och svepa omkull kaffekoppar och ställa till med förödelse…

Det är en himla tur att det inte brukar gå till så här…

 

2 svar på ”kaffe – ”all over the place”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *