imorse fann vi tulpaner på trappan…

130326_1

Tänk att öppna ytterdörren på morgonen och finna en bukett med solgula fina påsktulpaner i krukan utanför. Sådant är fint! Det fanns inget kort men jag har mina aningar om var de kommer ifrån. Vår morgon blev lite finare och lättare, trots allt som pågår. Blommor avger någon form av glad och trivsam atmosfär omkring sig och nu står de här i en vas på köksbordet.

130326

Vi satt länge  i ett väntrum, tysta, lamslagna och glodde på den här fina tavlan. Av någon anledning var vi förutseende och passade på att äta våfflor redan i söndag, igår hann det ju liksom aldrig bli av… Varför vänta till imorgon med sådant som man känner för att göra idag? Det finns ju egentligen ingen anledning…I söndags var alla samlade, vi var sugna på våfflor och det blev ju så himla trivsamt och gottigt med god middag och våfflor till efterrätt. Vi dukade med påskservetter och hade det allmänt mysigt …. och det var ju tur med tanke på att det inte fanns möjlighet att laga till några våfflor igår.

130324_2

130324_1

 

6 svar på ”imorse fann vi tulpaner på trappan…

  1. Du har så rätt, varför skjuta upp något som kan göras idag? Och våfflor är ju så gott.

    Vilken underbar omtanke och kärlek i en bukett med gula tulpaner. Betyder så mycket.

    Kram till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *