130319

Nu är vi fasligt trötta på det här! Vi vill bara att finaste ska få må bra…större delen av gårdagen tillbringades på sjukhuset, ännu en akutremiss och ännu fler frågetecken.

Kom hem framåt kvällen, så vid 17-tiden påbörjade jag en recension som skulle lämnas in före 24.00. En faktabok på över 400 sidor som jag bara hunnit småläsa lite här och var i, skulle recenseras på 1000 ord….jag skickade in en pinsamt dålig recension 23.59, för att undvika att det samlas en större hög att ta igen. Samtidigt känns det bra att jag trots allt lyckades knåpa ihop en recension på de timmarna, att jag trots allt höll deadlinen.

Men det viktigaste just nu är att finaste får rätt diagnos,vård och blir frisk snarast!

Ett svar på ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *