sjukhuskonst

130308

Igår var vi där igen, på sjukhuset och tittade på konsten. Att besöka sjukhus efter det att man fått brev med kryptiska texter känns skrämmande, men om man när man kommer dit bestämmer sig för att fokusera på allt fint, vänliga röster, trevliga människor och den fina konsten som hänger på väggarna och berättar sina egna små historier då blir besöket lite lättare. Om man målar upp små berättelser i sitt inre kring målningarna som hänger på väggarna då distraherar man sina tankar och så känns det lite lättare.

Nu var det inte mitt namn som stod på brevet, jag går dit med en av de finaste personer i hela världen och jag önskar så att jag kunde trolla, ändra på verkligheten och göra allt bra. Trolla bort det sjuka och ersätta det med det friska – jag tänker att om jag önskar det tillräckligt mycket så kommer det att ske – allt är ju faktiskt möjligt. Och folk blir friska varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *