smoothies som dessert

130409 Igår innan föreläsningen bokade jag och Caroline in en liten lunchträff, för att hinna med att prata och umgås en stund. Både hon och jag hade en hel del att bubbla på om. Om allt mellan himmel och jord.

Idag provar jag tipset jag fick av henne – om att blanda ner havregryn i smoothien för att göra den nyttigare. En av mina käraste måste hålla sig till flytande föda för tillfället, så mixern är oumbärlig i köket. Efter den mixade sopplunchen idag lagade jag till en delikat smoothie till efterrätt. Nyttig och Lätt som en plätt att laga till.

I banan, några dl hallon och blåbär, lite honung, några matskedar havregryn. Jag mixade allt tillsammans med lite varmt vatten eftersom hallon och blåbär kom från frysen. Sedan fyllde jag på med vaniljeyoughurt och mixade allt till det var ordentligt finfördelat för att kunna drickas ur sugrör.

Smoothies är så himla gott!

 

2 svar på ”smoothies som dessert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *