frukt och bär smoothie

130410

Åh, vad jag gillar dagar då det inte finns någon tid att passa. Som idag, klockan är 8.55 och jag sitter i morgonrock, sörplar i mig ännu en nyttig och delikat smoothie och sappar runt bland mina favoritbloggar, läser, njuter av bilder och inspireras. Och funderar, filosoferar och funderar lite till på livet. På hur viktigt det är att förvalta sin tid väl – samtidigt som man måste anpassa sig till samhällets strukturer. Och hur svårt det kan vara ibland – livspusslet och allt det där.

Recept på dagens rosa smoothie

Granatäpple, hallon, banan, lite vaniljsocker och mjölk mixas till en slät och fin smoothie.

Smakar himmelskt gott!

 

 

3 svar på ”frukt och bär smoothie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *