varje stund har sin tid

130411_1

Söndag, barnen var hemma på middag och efter desserten läste jag en dikt som jag komponerat…den ledde till en fin pratstund… Jag gillar våra söndagsmiddagar och de där stunderna med barnen, de är så värdefulla, både barnen och våra stunder tillsammans.

Men jag gillar även de där stunderna när jag har tid för mig själv, som i lördags. Jag redigerade ett poetiskt verk som jag arbetar med. Jag skrev ut manuset och lade ut alla sidorna på golvet i vardagsrummet, sedan vandrande eller snarare kröp jag praktiskt taget runt bland dikterna. Läste högt, smakade på orden, lyssnade och funderade. Drack lite vin och åt parmesanost…lyssnade på klassiska pärlor och hade det oförskämt bra tillsammans med alla de där verserna.

Måndag = Vattna blommor och ta beslut om Ämne och frågeställning för terminens sista uppsats!

130414

6 svar på ”varje stund har sin tid

 1. Låter som en härlig helg 🙂
  Hur har det förresten gått med det där andra projektet? Det där stora du vet som du nämnde i ett mail då du inte ville berätta för mycket här inne innan du visste hur det blev.
  Kram!

  • Hej Vännen!
   Det projektet ligger på is för tillfället, dels pga att det är svårt att få utrymme till att arbeta med det med tanke på alla tråkigheter som hänt denna våren. Men främst därför att maktens korridorer stängde dörren framför näsan på mig, ett ja är tydligen inte alltid ett ja – har jag lärt mig. Det där är något vi får prata om mellan fyra ögon…
   Ha en fin dag kära Tösabit 🙂

  • Ja, stunder tillsammans och för sig själv kan vara ovärderliga.
   Å vad spännande att grytlappen är på gång….det ser jag fram emot! – tänk att finna något annat än reklam, sjukhusbrev och räkningar i postlådan – då blir man ju glad 🙂

   Ha en fin dag kära Queen of Kammebornia!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *