en annorlunda helg…

130506_5

Vi har varit på hockey-VM och sett Sverige vinna över Tjeckerna!

130506_3

130506_2

Emelie har manövrerat ett JAS Gripen simulator stridsflygplan…och jag blev nostalgisk när jag fick se 50-, 60-, 70- och 80-talsmiljöerna som de byggt upp på flygvapensmuseet. Måste säga att besöket överträffade mina förväntningar. Utställningarna med svenska hemmiljöerna var så fascinerande, de som planerat för miljöerna har verkligen lyckats välja tidstypiska möbler och föremål som exempelvis återseendet av vår svarta åttakantiga servis från åttiotalet 🙂

6 svar på ”en annorlunda helg…

 1. Och jag som trodde ni hade sett Springsteen 😉 Blev nästan lite avis där ett tag…även om också det hade varit er väl förunnat.
  Ja du, 80-talet…antingen hade man det åttakantiga porslinet eller det snäckformade…båda i svart 😀 Jag har fortfarande kvar mina skålar..resten har åkt 🙂
  Kram, fina!

  • Haha, jag har kvar snäcktallrikarna för dessert. Kanske dags att börja kalla dem för retro 🙂
   Kram!
   och förresten, ja du kan tro att där var många Springsteen fans …men honom såg vi inte på annat än en och annan tröja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *