Längtan…när man väntar på något gott

130508_5

Med oss hem från Stockholm följde det här underbara sängöverkastet och de ljuvliga kuddarna…Saphire blue heter den ljuvliga blå färgen och mönstret på fågelkudden är detsamma som på tapeten som ingår i Eleveden-serien. Det kommer att bli så himla fint och nu längtar jag något vansinnigt tills renoveringen av rummet är klar så att jag kan börja möblera. Men väggarna ska målas en gång till och sedan ska det tapetseras, just nu är golvet inklätt med papp (se bilden nedan), så det lär ta ett tag till innan rummet är klart… pappgolvet ser nästan ut som om det är målat med inspiration av Kadinsky, i action-painting….funderar på att tillsätta lite blått och lila. Välja ett utsnitt och döpa bilden till ”en doft av lavendeltvål”…sen skulle vi kunna rama in den och hänga upp den på väggen som ett minne av den långdragna renoveringen…

130508

Upptäckte idag att rosenmagnolian i trädgården är på väg att slå ut i blom…

130508_2

Och längst ner i trädgården fann jag dessa ljuvliga små blomster som jag tror kommer från mammas trädgård…jag tror minsann att hon sagt att det är en gammeldags sort av någon form av narcisser…de är otroligt vackra!

130508_3

3 svar på ”Längtan…när man väntar på något gott

    • Tack, Jag sparade faktiskt på golvpappet så vi får se om det blir någon tavla 🙂
      Kram

  1. Svårt att se färgen på överkastet, men är övertygad om att det blir alldeles perfekt…du har blick för det vackra, vännen 🙂
    Ursöta blommor de där narcisserna 🙂
    Kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *