kanelkaffedrickande gräsänka…

130509_4

Började morgonen med att dricka kanelkaffe och läsa poesi, under tiden packade min make väskan full av schackböcker, pjäser och bräde – han och sonen ska på schackturné.

130509_1Jag tänker att jag ska överaska honom med att tapetsera klart sovrummet och tillbringar dagen med att dra loss maskeringstejp, golvpapp och göra iordning för tapetsering…  Jag blandar tapetlim, vispar och vispar och vispar för att få bort alla klumpar, tills jag blir yr och vimmelkantig.

130509_7 Men hu vale, vad svårt det var att få tapeten jämn när hela väggen är skev – första våden skrynklade, blev alldeles sned och hamnade i sopsäcken…och det kändes inte alls bra att slänga så fin tapet…

130509_6

130509_5Efter många om och men är första våden på plats – tänk att väggen är ca tre cm sned, vi bor alltså i det lutande tornet i Svedala. En våd är på plats och jag ser att det kommer att bli så fint….men hu vad svårt det är att få våderna raka och släta…

 

6 svar på ”kanelkaffedrickande gräsänka…

 1. Ja, det är inte lätt att tapetsera ett snett rum…jag hade samma problem i Mis rum på Klockarevägen…dock underlättade det att min tapet var enfärgad 🙂
  Önskar dig lycka till och ska bli så kul att få se det vackra rummet IRL så småningom 🙂
  Kram!

  • Ja, och det ska bli så mysigt att träffa dig i IRL kära vän, hoppas att vi kan få till det snart. Kram

 2. Vilken underbar tapet men gissar att den är väldigt bökig att få upp.
  Tack för titten inne hos mig och välkommen tillbaka 🙂

  Sv. de bilder som inte är fotade av mig, så som bilden på rådjuret i headern är hämtade från weheartit.

  Kram.

  • Ja, den var verkligen bökig att sätta upp, sån tur var fick jag hjälp.
   Vad kul att du tittade in här 🙂

   Ha en riktigt finfin helg!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *