meningen med livet

130522_3 kopiera

Mina barn Robin och Emelie, de sprider ljus och blommor i min tillvaro och det är så fantastiskt att vara deras mamma. Igår när de kom hem bubblade hemmet över av kärlek, skratt och sång. Jag hade lagat lasagne, gjort vitlöksbröd och en stor sallad…och sen blev det paj med jordgubbar och blåbär och då tyckte Robin att jag skulle ha ljus i pajen och då började han leta i kalaslådan, där han fann en rolig hatt som jag fick ha på mig istället för ljus. Sen lät vi hatten gå runt så den som ville fick ha den på sig en stund, lillebror och pappa var också med och firande.

Emelie hade bakat delikata chokladkakor eftersom hon vet att jag behöver choklad vid intensiva uppsatsskrivarperioder som jag har just nu och Robin hade med sig de där fina vita kaffekopparna med blått mönster eftersom han vet att estetiken som presenterar kaffet är en del av nöjet i kaffedrickandet. Och Anders överraskade mig med frukost på sängen och de vackra kläderna som jag har på mig på bilden. Gårdagen var helt underbar och nu känner jag mig energiboostad till tusen.Dagen lär innehålla massor av skrivande, tidtagaruret tickar ju ner för varje sekund och insidan är till viss del i upplösningstillstånd och till viss del lugn och fokuserad eftersom jag vet att jag alltid håller de där tiderna för inlämning, så pusselbitarna kommer att falla på plats även denna gång. /Kram

130523_1 kopiera

Min älskade Anders och jag…

 

10 svar på ”meningen med livet

 1. Så fiiiina ni är allihop 🙂
  Vad kul att att du fick en sådan underbar födelsedag! Lycka till nu med skrivandet…det här fixar du!
  Kramar!

  • Tack, söta vän!
   Skrivande, satt upp till kl två inatt och skrev nästan non-stop men är fortfarande inte klar…..
   Kram!

 2. Jag räknade ut att det handlade om din födelsedag. Stort Grattis lite i efterhand. Själv har jag grattat min älskade moster som fyller idag. Maj är en fin månad att fylla år i. Visst är det mysigt att ha en harmonisk familj omkring sig. Jag har också tur på den fronten i vår kvartett. Hoppas att det gick riktigt bra för dig med dina skoluppgifter idag.
  Kram från Ystad

 3. Låter som ett underbart sätt att spendera sin födelsedag på. Barn är verkligen en fantastisk gåva både som små och sedan när de blivit stora. Kramar Liza

 4. Hej
  Vilken läsvärd, vacker och inspirerande blogg du har. Hit återkommer jag gärna
  Ha en fin fredag
  Försommarglitter
  Emma

  • Vad trevligt att du gillar min blogg 🙂
   Och försommarglitter, vilket fantastiskt vackert ord!

   Ha en trevlig helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *