Naturen som kraft!

130530_4

Naturen som kraft, är namnet på min uppsats…känns så skönt att den är inlämnad, nästa vecka ska den avhandlas och sedan kan jag hålla sommar lov! Nu har jag virvlat runt som en rosenvind och städat. Det känns så skönt med ordning och reda. Nu kopplar jag av med ett glas rosé och inväntar att min make ska komma hem från Cambridgekontoret där han tillbringat veckan…

130530_10

Rhododendron

130530_9

Rosenmagnolian…

130530_7

Syrenerna som blommar till Robins ära, han fyllde år igår och det firades med pompa och ståt. Emelie och jag åkte in till Lund tidigt på morgonen och överaskade honom med tårta och smarrig frukost…sen på kvällen blev det kalas en gång till. Tänk att detta var hans första födelsedag sedan han flyttat hemifrån…så mycket känslor i omlopp. Mitt lilla barn har vuxit upp och bor i egen lägenhet….så fint…130529

När de andra gästerna gått och det bara var jag, Robin, Emelie och min lillebror Fredrik som var kvar – då åkte böckerna fram….och det värmde modershjärtat så att se hur mina barn stod där och diskuterade och resonerade tillsammans…Mina finaste underbaraste blomstrande solstrålar….

130530_6

 

130530_8

Löjtnantshjärtan

130530_11

En nästan överblommad liljekonvalj, så liten och så vacker…

 

8 svar på ”Naturen som kraft!

  • Tack! Ja, det känns verkligen gott 🙂 Nu är det förberedelser inför opponering som gäller.
   Kram och ha en fortsatt fin helg!

 1. Så duktig du är och vilket vackert namn på uppsatsen =D. Samt så rart och se barnen stå och språka sådär också kan jag förstå <3

  Ja visst låter solokvist bättre än gräsänka, det låter så dramatiskt och dystert, hehe.

  Ha en underbar fredag nu och unna dig något gott, det ska jag minsann göra

  • Tack! Jag visst låter det vackert med naturen som kraft. Och det stämmer så bra överens med varifrån jag själv ofta hämtar mina krafter…i den förunderliga naturen 🙂

   Tack för att du lärde mig ett nytt uttryck, solokvist låter så mycket vackrare än gräsänka.

   Hoppas att du får en underbar fortsättning på helgen!
   Kram

  • Tackar 🙂 Jag ska hälsa Robin från dig när jag träffar honom nästa gång…
   Blommiga kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *