fredagsmys…

130719

Är det fredag så är det. Jag har varit singelkvist hela veckan men kanske just i denna stund landar min makes plan på Kastrup, så snart är han här.

130719_2

I vardagsrummet håller jag på att duka fram en smarrig buffé med oliver, kapris, ostkex, fransk camenbertost med fransk päronmarmelad till det ska vi dricka ett glas mousserat.

130719_3

Jordgubbar och tre sorters macaoner från Patesseriet, med smaken av ros, passion och choklad. Godare är så kan del väl knappast bli…om jag hinner ska jag knåpa ihop en ny spellista på Spotify….just nu lyssnar jag på Beautiful People – en riktig gladlåt som lockar fram lusten att dansa och sjunga och med tanke på att det är fredag, så passar det ju alldeles utmärkt. Nästa låt är Beautiful day…

Önskar er alla en riktigt lyckosam fredag och helg! Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *