nyplockade blommor, sommarmingel och vackert väder

130701 Det finns många fina saker med sommaren och en av dem är att man kan plocka in blommor från trädgården. En vas med blommor lyser upp ett helt rum, fyller rummet med väldoft och en anda av det vildvuxna trädgårdslivet. Det fina är att de där blommorna trotsar vädret, trots att vi hittills har haft en lite väl kall sommar så blommas det  finfint i rabatterna.

Och maken har semester så ikväll kan vi njuta av att ha middagsgäster trots att det är mitt i veckan och det ska bli så roligt att träffa våra kära vänner. Men först behöver hemmet en virvelvind av städning… igår stod det städning på schemat men det var ingen som städade så jag får väl ta och göra det idag istället : ) Tror även att jag ska passa på att dansa sol- och vackertväderdansen för utanför fönstret ser det gråmulet ut. Vi har ställt in oss på att grilla och sitta utomhus, så nu gäller det att blidka vädergudarna.

Må väl!

4 svar på ”nyplockade blommor, sommarmingel och vackert väder

 1. Vackra blommor från trädgården är verkligen vardagslyx… och gör så gott för både öga och nos 🙂

  Låter som det blir en mysig kväll!
  Ha de så gott!
  Kram Marie

  • Oh, så poetiskt du skriver 🙂
   Ja, visst är det något visst med blommor.

   Kram och ha det så fint du med!
   Christina

 2. Vi njuter också av möjligheten att kunna plocka in färska blommor från trädgården. Just nu har vi vita rosor på köksön.
  Du måste lova att dansa den dansen varje dag i juli. Lovar du det?
  Kram

  • Så vackert med vita rosor!
   Och när det gäller soldansen så ska jag fortsätta med den, allt för bättre väder. Det hjälpte i alla fall när vi skulle ha gäster – då tittade solen fram framåt eftermiddagen 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *