sensommarsol & modemagasinsvila under ett äppelträd….

130825_3

Höstens trendbibel fick följa med mig. Där på en filt i gräset under äppleträdet, bläddrade och njöt jag av alla vackra bilder.  Även om jag gillar sommaren så är det något visst när den mörkare hösten kommer och man kurar ihop sig under filtar i soffan, tänder ljus och klär sig i flera lager kläder bara för att slippa frysa. Det är något visst med höstens kollektioner och alla de där varmare, vintriga kläderna…

130825_1

Bilderna i de där magasinen är så vackra…

130825_2

Gränsen mellan konstbild och modebild är diffus …modebilderna är ofta mycket konstfulla och inspirerande…130825_4

Efter en stunds bläddrande inser jag att jag behöver en rutig höstkjol och en rosenblommig tröja… så himla fint!

6 svar på ”sensommarsol & modemagasinsvila under ett äppelträd….

  1. Kommer på mig själv att lite längta efter kyligare luft. Har köpt mig en ny höstkappa som jag längtar efter möjlighet att få använda. Det är ändå något visst med kylig luft och varma stickade tröjor. Kramar Liza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *