Att ”dutta” med färg, kan vara riktigt avkopplande och bästa ”energiboosten” en alldeles vanlig tisdagkväll.

131015

131015_1

Bilderna ovan är de två alster jag framställde ikväll. Kanske inte världens mest kreativa och genomtänkta…men ändå så LILA. Och så rogivande att framställa. Av någon anledning får jag aldrig nog av lila, jag får aldrig nog av rosor och fjärilar. – Och finns det överhuvudtaget någon som inte gillar rosor? eller fjärilar?

Det är så fint med vänner som gillar konst, vänner som faktiskt lever och andas konst – sådana som knackar på dörren och säger – Imorgon åker vi iväg till den där kursen, oavsett hur trötta och slitna vi är.  Vi duttar så det ryker av den där smågiftiga färgen som nästan får ögonen att rinna av sin starka doft och Vi struntar i att vi blir smutsiga under naglarna, vi tvättar händerna med rapsolja och rosentvål. Sen lyssnar vi till de lätta vingslagen av ”duttsvamparna” när vi parfymerar akvarellarken i regnbågens alla lila nyanser… eller kanske var det inte alls riktigt så hon sa ….men av någon märklig anledning lever mina kreativa tankar sitt eget liv och förgyller vardagen med små fina anekdoter och litterära uppslag.

Ikväll tittar jag in på din blogg. Och så väntar jag på att min kära make ska komma hem, just nu sitter han på en flygplats alldeles i närheten av Cambridge och väntar på att ”boarda” planet som inte vill lyfta i tid…

Ha det gott alla ni fina bloggläsare 🙂

 

.

 

7 svar på ”Att ”dutta” med färg, kan vara riktigt avkopplande och bästa ”energiboosten” en alldeles vanlig tisdagkväll.

  1. Ohh fint du målat och ja skapa och kreativitet är verkligen rogivande, man mår så bra då man får pyssla lite =D

    Ja ska bli skönt att få gå hemma och skrota och feja nu innan bebben kommer, julpyssla och så =D
    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *