bokfynd, ny dag och nya tankar

 

131008_1

Konstens värld – Denna urtjusiga bok fyndade jag på bibliotekets utförsäljning i lördags, för endast 5 kronor. Visserligen är det en gammal bok, men jag gillar det vinröda omslaget med den guldfärgade texten. Det är en sådan där bok som ger ett estetiskt tilltalande intryck i bokhyllan. Innehållet har jag inte riktigt hunnit utvärdera men jag förväntar mig spännande läsning.

131008_2

Gårdagens outfit ur mitt perspektiv. Jag är fortfarande galet nöjd med min rutiga Laura Ashley kjol. Jag är fortfarande på jakt efter en matchande tröja med rosor på bröstet och att jag inte funnit någon, är inte så konstigt eftersom det är väldigt sällan jag tar mig tid att gå i affärer. Om jag hade haft tid kunde jag ju sticka en själv eftersom jag vet hur den ska se ut.. Igår kombinerade jag med plommonlila polotröja och ljuslila kofta.

131008

Men detta var alltså gårdagens outfit. Idag är det en ny dag och nya kläder ska väljas, men vilka har jag ännu inte bestämt mig för…

 

2 svar på ”bokfynd, ny dag och nya tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *