en diffus bild av dagens outfit & sånt

131010

Imorgon är det fredag! Och jag längtar så, efter fredagkväll. Min kära make har köpt oss biljetter till Molières Misantropen på Hipp. Och jag längtar så efter att gå på teater! Känns som om det var alldeles för länge sedan vi gick på teater. Jag älskar att gå på teater och njuta av att beröras av den magi som råder på en teaterscen.

Det är så himla förunderligt och magiskt att vi människor inte är så föränderliga som vi tror. Moliére` levde på 1600 talet, och han skrev dramapjäser som är aktuella än idag –  Draman för oss att läsa, spela upp på teaterscenen, bearbeta och analysera världen över. Imorgonkväll alltså, då drar jag på mig någon tjusig klänning och beger mig till Hipp för att se Molières Misantropen.

Ha det gott 🙂 Och en underbar fredag till er alla!

Just det, Idag har Nobelpriset i litteratur tillkännagivits och den lyckliga pristagaren är Alice Munro. Tyvärr har jag ännu inte läst något av denna kvinna, men nu finns hon med på min Att läsa lista 😉 Rent spontant tänker jag att det är fint med en kvinnlig pristagare.

 

 

17 svar på ”en diffus bild av dagens outfit & sånt

 1. Ha det så trevligt på teatern. Det är oftast trivsamt att komma iväg på något sevärt då och då så själen och hjärnan får sina intryck. Ibland blir det så bra att intrycken stannar kvar i många år.
  Gillade också att det var en kvinna. Har ännu inte läst något av henne. Nu kommer det att bli rusning.

   • Hej igen Finurliga fröken! Jag har varit inne på din blogg och försökt kommentera men det fungerar inte. Det står att min webadress inte går att verifiera.
    Stor kram Christina

 2. Oh, så trevligt med teater vännen! Ha så skoj! 😀 Jag blev också nyfiken på Alice Munro. Ska bli spännande att läsa hennes noveller. Tack för fina kommentarer hos mig och all din omtanke. Jag är överväldigad av examensarbetet nu. Puh! Stoor kram <3

  • Tack själv vännen, förstår att du har fullt upp. Att skriva examensarbete kostar på för fritidslivet. Jag vet, hr ju själv varit där. Stor kram till dig!

 3. Härligt med teater! Det där är något jag önskar att jag gjorde lite oftare. Från centrala storskogen är det långt till närmaste teater så besök på sådana inrättningar blir allt för sällan. Önskar er en riktigt härlig kväll. Kramar Liza

  • Ja, alla platser har ju sina för och nackdelar. Här är det nära till flera olika storstädernas härliga kulturutbud, men vi hör alltid bruset från motorvägen…Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *