fredagsmys…

131026

Hujedamej, vad jag är trött efter en arbetsvecka…ibland är det enbart ren viljestyrka får mig till att hålla ihop. Och det är fint att faktiskt ha den där extra ”överväxeln” att ta till när den behövs. Fredagsmiddag var både jag och maken för trötta för att laga till men det är helt ok, eftersom maken funnit en liten ”delibutik” runt hörnet där han jobbar. Därifrån kan man köpa med sig riktigt god färdiglagad mat som man bara värmer till i ugnen – så gott. Kvällens efterrätt bestod alltså av en riktigt god pannacotta (eller vad den nu hette) god var den i alla fall 🙂

Idag ska jag stå på Luftkastellets konstmässa och marknadsföra Galleri KVIS. Ideellt arbete men vad gör man inte för konsten? För mig är det angeläget att det finns ett galleri, att det finns konst och kultur på orten där jag bor. Ett samhälle utan gallerier skulle vara som en bokhylla utan böcker, en öken utan sand….. eller Ja, ni förstår nog hur jag menar…

 

2 svar på ”fredagsmys…

  1. Tur att ni inte glömmer bort att äta i ert stressiga liv och att ni tar er tid att umgås ,upptäcka och njuta mellan arbetspassen . Jag tror nog det kommer en lite lungnare tid i erat liv oxå Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *