Lucka nr 17; berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma

130719_4

Jag arbetar med bilder och vet hur stor bildens makt kan vara. Jag vet hur förvirrande det kan vara att inte förstå skillnaden mellan olika typer av budskap. Därför vill jag inte förvirra genom att publicera en bild på någon annan i samma inlägg som jag skriver hur jag vill se ut. Jag tänker att utseende handlar om så mycket mer än bara det som syns på ytan och jag tänker att livet är värdefullt och vackert. Jag tänker på värdet i att kunna leva ett liv. Värdet i att göra sitt bästa för att må bra och för att kunna bidra till en positiv utveckling. Jorden är en plats som vi lånar av våra barn, därför är det viktigt att värna om våra resurser och framförallt om framtiden. Den största resursen i varje människas liv är människan själv och därför är mitt budskap att varje människa ska vara nöjd med sig själv.

Självklart har jag massor av förebilder, det finns massor av människor som jag inspireras av och som jag beundrar både för att de besitter en kompetens och för att de har en stil som jag finner estetiskt tilltalande. Jag tänker att det är fint att alla människor är olika och att dessa unika människor finns i min omgivning att inspireras av, men där går gränsen. Mina förebilder ger mig inspiration men jag känner inget behov av att drömma om att se ut som dem. Jag är jag och inte någon annan….

Jag vill att människor ska känna sig nöjda med sig själva precis som de är. Jag vill att vi människor ska känna att vi duger, att vi vågar leva våra liv och utvecklas så att vi kan förändra världen till en jämlikare och bättre plats för oss alla.

 Till alla er som läser här vill jag säga, – Du vet väl att just du är värdefull, vacker, unik och bra nog just precis så som du är!  Ha en fin dag!

Änne ett inlägg på temat mode i Emily Dahls julkalender.

 

2 svar på ”Lucka nr 17; berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *