Lucka nr 16; berätta om det bästa köpet i ditt liv… (eller under den senaste veckan)

Något föll i  bitar… Och blogglucköppning som handlar om bästa köpet i livet känns inte som en prioriteritet att skriva om just för tillfället, därför la jag till de där sista raderna om ”den senaste veckan”. Bästa köpet den senaste veckan är lättare att beskriva.

131216

Den senaste veckan köpte jag Alice Munros Nära hem. Jag tänker att det är tur att vi har litteraturen, smakar på ordet litteraTUR och ser fram emot att börja läsa hennes noveller så mycket att jag minsann tror att jag ska bädda ner mig i sängen sådär ruskigt tidigt: På sängbordet har jag ställt en stor kopp te och jag känner doften av röd söder….

131216_2

Jag njuter av förväntan, spänning och drömmer om att innehållet ska leva upp till mina förväntningar…  kanske finner jag intressanta citat, tankvärda ord, poetiska meningar och fina formuleringar – det är ju trots allt årets nobelpristagare som författat innehållet…

131216_1

Men vad just jag tycker om Munros noveller, det får framtiden utvisa. Ha det nu så fint!

Ett inlägg i Emily Dahls julkalenderanda

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *