Den finaste skatten kan vara en promenad i skogen…

140405_7 k

Vi trollade fram en skatt, en skogspromenad bland blomstrande vitsippor, gulsippor och små skogsstjärnor…träd som börjar knoppas och alla dessa vackra speglingar som bildas av vintervatten som fyller skogen likt små oceaner…Speglingar av naturen när den påminner oss om Karin Boyes, ” Ja visst gör det ont när knopparna brista, varför skulle annars våren tveka med all sin glans….”

140405_2

Ja varför skulle annars våren tveka… Varför skulle annars våren låta oss vänta och längta, efter vitsippedrömmar och skogsstjärnor. Längta efter sommar och sol…

140405_1

Skogen är fylld av vitsippor. Skogen är en ljuvlig berså.

140405_6

140405_4

Marken doftar vår, liv och grönska. Dofter som ger styrka. Synintryck som väcker glädje, kreativitet, Lycka….och konstfull poesi.

140405_7

Vi plockade en vitsippa och lät den flyta bland speglingarna för att se sig om i världen.

140405_8

Lycka är att vandra i naturen, insupa atmosfären och bara njuta av att vara och Se det vackra… .att inte kunna motstå att stanna upp och fotografera…att inte kunna motstå att bildanalysera sin omgivning ur ett kameraögas perspektiv. Lycka är att promenera hand i hand med den man älskar. Lycka är att komma hem och redigera bilder.

140405_7 k

Sannerligen att lördagar är fina dagar. Ni som vet vad som hände i våra liv förra våren/året förstår kanske hur mycket vi njuter av att det är bra nu med det mesta… Livets kontraster kan få en att se hur lyckan i det lilla egentligen är det som är det mest värdefulla….

Lördag. Njut!

18 svar på ”Den finaste skatten kan vara en promenad i skogen…

  • Ja, det kan jag tänka mig. På min önskelista med resmål finns just Norrland med skulle vara så spännande att uppleva fjällen.
   Kram Christina

  • Jag föredrar skogen framför köpcentra. Även om det kan vara mysigt att gå i köpcentrat med barnen förståss 🙂
   Ha det fint! Christina

 1. Otroligt vackra bilder och så rätt med Boyes ord. Hon var verkligen fenomenal på att formulera sig. Tycker att vitsippor luktar så gott, de luktar vår och löfte om sommaren tycker jag. Önskar dig en fortsatt härlig söndag. Kramar Liza

  • Vad fint att du gillar mina bilder.
   Ja, det doftade riktigt gott där på marken bland sipporna.

   Ha en fin fortsatt söndag du också! Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *